Trusted Pals
ה-Pally שלך עובד עם שלהם.
אפשר להוסיף את האנשים שתמיד מתכננים איתך דברים בתור Trusted Pals: בני זוג, חברים קרובים ועמיתים. כל Trusted Pal הוא אדם אחד, והבחירה מה ה-Pally שלך משתף עם כל אחד מהם היא שלך.
שולחים הודעה ל-Pally שלך, כרגיל. הוא מתאם דברים בפרטיות עם ה-Pally שלהם, במסגרת מה שכל אחד מכם בחר לשתף, ומעדכן אותך. אין שיחה משותפת. אם סאם שולח אימייל או הודעה ל-Pally שלך במקום זאת, הוא מקבל את אותן תשובות.
בני זוג
אני
סאם
היומן המלא, כולל קביעת אירועים. מיקום כללי.
השיתוף הראשוני
שיתוף ראשוני שמתאים לכל אדם
הגיוני לשתף בני זוג ביותר פרטים מאשר עמיתים. כשמוסיפים Trusted Pal, Pally מציע שיתוף ראשוני שמתאים לקשר.
בני זוג
כל היומן שלך, כולל קביעת אירועים, והמיקום הכללי שלך.
ארוחת הערב נכנסת לשני היומנים. השאלה ״סאם כבר בבית?״ מקבלת תשובה מעצמה.
חברים קרובים
הזמינות ביומן והמיקום הכללי שלך.
נמצא הערב היחיד ששניכם פנויים בו, בלי הודעות הלוך ושוב.
עמיתים
הזמינות ביומן שלך. Slack, Linear, Drive או Notion כשהעבודה דורשת את זה.
פגישות נקבעות בשעות פנויות. הסטטוס מגיע מ-Linear, לא ממך.
הבחירה מה לשתף עם כל אדם היא שלך, ואפשר לשנות כל הגדרה בהמשך. הצד השני בוחר מה לשתף מצידו.
העברת המשימה
משימה אחת, שני צ׳אטים
נותנים משימה ל-Pally שלך. הוא פונה ל-Pally של סאם, וה-Pally של סאם שואל את סאם. כל אחד מכם נשאר בצ׳אט שלו.
איך זה עובד
מוסיפים, משתפים, נותנים משימה ומקבלים עדכון
- אומרים ל-Pally את מי להוסיף, למשל ״תוסיף את סאם, בן הזוג שלי, בתור Trusted Pal״ או ״תוסיף את אנה בתור חברה קרובה״.
- השיתוף מתחיל מיד. ה-Pally של סאם מספר לסאם מה שיתפת ומציע לשתף בחזרה. סאם בוחר מה לשתף איתך, אם בכלל.
- אם סאם עדיין לא ב-Pally, יישלח אליך קישור הזמנה כדי להעביר לו בעצמך.
- נותנים משימה ל-Pally שלך. הוא עובד עם ה-Pally של סאם ומעדכן אותך בתוצאה בצ׳אט שלך. כשמעורבים כמה אנשים, הוא פונה ל-Pally של כל אחד מהם.
מה מתאים
Trusted Pals או צ׳אט קבוצתי?
Trusted Pal מתאים לשיתוף מתמשך עם בני זוג, חברים קרובים או עמיתים. ה-Pally שלהם עובד עם שלך בפרטיות, לכל תוכנית, בלי שאף אחד אחר רואה את ההודעות הלוך ושוב.
כדאי להשתמש בצ׳אט קבוצתי כשכולם צריכים לראות את השיחה, או כשהתוכנית כוללת אנשים שאינם ה-Trusted Pals שלך. Pally נמצא בשיחה יחד עם כולכם.
מה שמשותף עם Trusted Pal נשאר ביניכם. בצ׳אט קבוצתי, כל אחד בוחר בנפרד מה מותר ל-Pally לשתף עם כל הקבוצה.
שיתוף
מה אפשר לשתף
הבחירה מה ה-Pally שלך רשאי לשתף עם כל Trusted Pal היא שלך, יכולת אחת בכל פעם, דרך לוח הבקרה של Pally שלך או בהודעה ל-Pally שלך. Trusted Pal חדש מתחיל עם אפשרות שיתוף אחת: חיפוש אנשים שמוכרים לך. כל השאר נשאר כבוי עד להפעלה שלך.
יומן
בשיתוף הראשון, רק הזמינות שלך. אפשר לשתף גם כותרות ושעות, או לאפשר ל-Pally שלהם לקבוע איתך ביומן.
מיקום
האזור הכללי שלך, ברמת העיר או השכונה. מיקום מדויק משותף רק אם הפעלת את האפשרות לאותו אדם.
אימייל
אפשר לאפשר קריאה, שליחה או את שתיהן.
Slack
אפשר לאפשר קריאה, פרסום או את שניהם.
Linear
אפשר לאפשר קריאת משימות, ביצוע שינויים או את שניהם.
Google Drive
איתור קבצים ושיתוף קישורים בלבד. תוכן הקבצים נשאר פרטי.
Notion
קריאה, כתיבה או רק העמודים שבחרת.
כרטיס איש קשר
השם שלך ושמות המשתמש שבחרת למסור לאותו אדם.
פרופיל משותף
פרטים שה-Pally שלך רשאי למסור לאותו אדם באופן חופשי, כמו צרכים תזונתיים או השכונה שלך.
האנשים שמוכרים לך
פעיל מההתחלה. ה-Pally שלהם יכול לחפש אנשים שמוכרים לך לפי תפקיד, תחום עיסוק, חברה ופרופיל ציבורי. אפשר לכבות לכל אדם בנפרד.
מה שלא שיתפת נשאר פרטי. ה-Pally שלהם לא יכול לקרוא את היומן, תיבת הדואר או כל דבר אחר שלא שיתפת.
חיפוש ברשת הקשרים
ה-Pally שלהם יכול לשאול את מי מכירים אצלך
כל Trusted Pal מתחיל עם חיפוש ברשת הקשרים. ה-Pally שלהם יכול לחפש אנשים שמוכרים לך לפי תפקיד, תחום עיסוק, חברה ופרטי הפרופיל הציבוריים שבאנשי הקשר שלך, ב-LinkedIn וב-X.
- הוא מקבל שם, תפקיד, חברה וקישור לפרופיל ציבורי. זה הכול.
- הוא לעולם לא רואה את ההערות, מספרי הטלפון, האימיילים או ההודעות שלך, או איך נוצר הקשר שלך עם מישהו.
- בקשה לחיבור מגיעה אליך קודם. שום דבר לא מובטח לפני האישור שלך.
- אפשר לכבות את החיפוש ברשת הקשרים לכל אדם.
סאם שואל
ההחלטה שלך
שליטה
השליטה נשארת אצלך
- השיתוף שלך מוגדר לכל אדם בנפרד. ה-Pally של בני זוג יכול לקבוע אירועים בערבים שלך, בזמן ש-Pally של עמית רואה רק את הזמינות.
- כשמשימה דורשת משהו שלא שיתפת עם אותו אדם, ה-Pally שלך מבקש ממך אישור חד-פעמי. אפשר לאשר פעם אחת, לאשר תמיד או לסרב. ״כן, תמיד״ שומר הרשאה קבועה.
- בלוח הבקרה של Pally שלך מופיעים ה-Trusted Pals שלך, וליד כל אחד מה הם יכולים לראות ולעשות. אפשר לשנות שם הכול, בכל רגע.
- הסרת Trusted Pal מפסיקה את השיתוף של ה-Pally שלך איתו. מה שהוא משתף איתך נשאר לבחירתו.
- ה-Pally שלך שומר סיכום קצר של כל שיחה עם ה-Pally של חבר. הזיכרון האישי שלך לעולם לא משותף איתם.
בקשת אישור חד-פעמית
אישור קבוע
הודעות
הודעות בין עוזרי Pally
אפשר לומר ל-Pally שלך משהו שמיועד ל-Trusted Pal, והוא מעביר את ההודעה בפרטיות ל-Pally של אותו אדם.
כל דבר מעבר להודעה, כמו קביעת אירוע או בקשה למשהו שלא שיתפת, עובר דרך ה-Pally שלהם ובהתאם לכללים שלהם.
מגבלות
מה Trusted Pals לא עושים
- אין שיחה משותפת. כשכולם צריכים לראות את השיחה, מוסיפים את Pally לצ׳אט קבוצתי.
- לעולם אי אפשר לשתף עם Trusted Pal נתוני הודעות מ-iMessage ומ-WhatsApp.
- העבודה של כל Pally נספרת במכסת השימוש של הבעלים שלו.
מתחילים
שלוש הודעות שאפשר לשלוח ל-Pally
- הוספת בן או בת זוג
- אני: תוסיף את סאם, בן הזוג שלי, בתור Trusted Pal
- הוספת חברים קרובים
- אני: תוסיף את אנה וליאו בתור חברים קרובים
- לתת משימה
- אני: תמצא סוף שבוע בינואר שמתאים לאנה, לליאו ולי
פרטיות
השיתוף מוגדר לכל אדם ולכל יכולת בנפרד
הוספת Trusted Pal לעולם לא מעניקה ל-Pally שלך גישה חדשה. אפשר לקרוא את מדיניות הפרטיות של Pally.