افراد Trusted Pal
Pally شما با Pally آنها همکاری میکند.
کسانی را که مرتب با آنها برنامه میچینید بهعنوان افراد Trusted Pal اضافه کنید: شریک زندگی، دوستان نزدیک و همکارانتان. هر فرد Trusted Pal یک نفر است و شما انتخاب میکنید Pally شما چه چیزهایی را با هرکدام به اشتراک بگذارد.
مثل همیشه به Pally خودتان پیام میدهید. Pally بهصورت خصوصی با Pally آنها هماهنگ میکند، در چارچوب چیزهایی که هرکدام انتخاب کردهاید به اشتراک بگذارید، و نتیجه را به شما میگوید. هیچ گفتوگوی مشترکی وجود ندارد. اگر Sam بهجای این کار به Pally شما ایمیل یا پیام بدهد، همان پاسخها را میگیرد.
شریک زندگی
شما
Sam
کل تقویم، همراه با امکان رزرو زمان. موقعیت مکانی کلی.
اشتراکگذاری اولیه
تنظیمات اولیه اشتراکگذاری برای هر نفر
شریک زندگی شما باید بیشتر از یک همکار ببیند. وقتی یک فرد Trusted Pal اضافه میکنید، Pally بر اساس رابطهتان تنظیمات اولیهای برای اشتراکگذاری پیشنهاد میدهد.
شریک زندگی
کل تقویم شما، همراه با امکان رزرو زمان، و موقعیت مکانی کلی شما.
قرار شام در هر دو تقویم ثبت میشود. سؤال «Sam رسیده خونه؟» خودش جواب میگیرد.
دوست نزدیک
زمانهای آزاد و پر تقویم شما و موقعیت مکانی کلی شما.
همان شبی که هر دو آزاد هستید، بدون پیامهای رفتوبرگشتی پیدا میشود.
همکار
زمانهای آزاد و پر تقویم شما. و وقتی کار نیاز داشته باشد، Slack، Linear، Drive یا Notion.
جلسهها در زمانهای خالی ثبت میشوند. وضعیت کار از Linear گرفته میشود، نه از شما.
شما برای هر نفر انتخاب میکنید چه چیزهایی به اشتراک بگذارید و همه گزینهها قابل تغییر میمانند. آنها هم انتخاب خودشان را دارند.
هماهنگی بین دو طرف
یک کار، دو گفتوگو
شما به Pally خودتان کار میسپارید. از Pally متعلق به Sam میپرسد و Pally او از Sam میپرسد. هرکدام در گفتوگوی خودتان میمانید.
چطور کار میکند
اضافه کنید، به اشتراک بگذارید، کار بسپارید و نتیجه بگیرید
- به Pally بگویید چه کسی را اضافه کند؛ مثلاً «شریک زندگیم Sam رو بهعنوان فرد Trusted Pal اضافه کن» یا «Ana رو بهعنوان دوست نزدیک اضافه کن».
- اشتراکگذاری بلافاصله شروع میشود. Pally متعلق به Sam به او میگوید چه چیزهایی را به اشتراک گذاشتهاید و پیشنهاد میدهد او هم متقابلاً چیزی به اشتراک بگذارد. Sam انتخاب میکند چه چیزی، اگر بخواهد، با شما به اشتراک بگذارد.
- اگر Sam هنوز در Pally نیست، یک لینک دعوت میگیرید تا خودتان برایش بفرستید.
- شما به Pally خودتان کار میسپارید. با Pally متعلق به Sam همکاری میکند و نتیجه را در گفتوگوی خودتان به شما میگوید. برای چند نفر، از Pally هر نفر میپرسد.
کدام را انتخاب کنید
افراد Trusted Pal یا گفتوگوی گروهی؟
برای اشتراکگذاری مداوم با شریک زندگی، دوست نزدیک یا همکار، از فرد Trusted Pal استفاده کنید. Pally آنها برای هر برنامه بهصورت خصوصی با Pally شما همکاری میکند، بدون اینکه کسی دیگر پیامهای رفتوبرگشتی را ببیند.
وقتی همه باید گفتوگو را ببینند یا برنامه شامل کسانی است که جزو افراد Trusted Pal شما نیستند، از گفتوگوی گروهی استفاده کنید. Pally در همان گفتوگو کنار همه شما حضور دارد.
آنچه با یک فرد Trusted Pal به اشتراک میگذارید بین شما دو نفر میماند. در گفتوگوی گروهی، هر نفر جداگانه انتخاب میکند Pally چه چیزهایی را اجازه دارد با کل گروه به اشتراک بگذارد.
اشتراکگذاری
چه چیزهایی را میتوانید به اشتراک بگذارید
در داشبورد Pally شما یا با گفتن به Pally خودتان انتخاب میکنید که Pally شما اجازه دارد چه چیزهایی را با هر فرد Trusted Pal به اشتراک بگذارد؛ هر قابلیت را جداگانه. برای هر فرد Trusted Pal جدید، فقط یک مورد از ابتدا فعال است: جستوجو در میان آشنایان شما. بقیه موارد خاموش میمانند تا خودتان فعالشان کنید.
تقویم
در شروع اشتراکگذاری، فقط زمانهای آزاد و پر. میتوانید عنوانها و زمانها را هم به اشتراک بگذارید یا به Pally آن شخص اجازه دهید زمانی رزرو کند.
موقعیت مکانی
محدوده کلی شما، در حد شهر یا محله. موقعیت دقیق فقط وقتی که آن را برای آن شخص فعال کنید.
ایمیل
دسترسی خواندن، ارسال یا هر دو را بدهید.
Slack
دسترسی خواندن، انتشار پیام یا هر دو را بدهید.
Linear
دسترسی خواندن مسائل، ایجاد تغییر یا هر دو را بدهید.
Google Drive
فقط پیدا کردن فایلها و اشتراکگذاری لینکها. محتوای فایلها خصوصی میماند.
Notion
خواندن، نوشتن، یا دسترسی فقط به صفحههایی که انتخاب میکنید.
کارت تماس
نام شما و شناسههایی که انتخاب میکنید به آن شخص بدهید.
پروفایل اشتراکی
اطلاعاتی که Pally شما اجازه دارد آزادانه به آن شخص بگوید، مثل نیازهای غذایی یا محله شما.
آشنایان شما
از ابتدا فعال است. Pally آن شخص میتواند بر اساس عنوان شغلی، نوع کار، شرکت و پروفایل عمومی در میان آشنایان شما جستوجو کند. میتوانید آن را برای هر نفر جداگانه خاموش کنید.
آنچه به اشتراک نمیگذارید خصوصی میماند. Pally آن شخص نمیتواند تقویم، صندوق ورودی یا هر چیز دیگری را که به اشتراک نگذاشتهاید بخواند.
جستوجو در شبکه آشنایان
Pally آنها میتواند بپرسد چه کسانی را میشناسید
جستوجو در شبکه آشنایان برای هر فرد Trusted Pal از ابتدا فعال است. Pally آنها میتواند بر اساس عنوان شغلی، نوع کار، شرکت و اطلاعات پروفایل عمومی موجود در مخاطبان شما، LinkedIn و X، در میان آشنایان شما جستوجو کند.
- فقط یک نام، عنوان شغلی، شرکت و لینک پروفایل عمومی دریافت میکند. همین و بس.
- هرگز یادداشتها، شمارهتلفنها، ایمیلها، پیامها یا نحوه آشنایی شما با افراد را نمیبیند.
- درخواست معرفی اول به شما میرسد. تا موافقت نکنید، هیچ قولی داده نمیشود.
- میتوانید جستوجو در شبکه آشنایان را برای هر شخص خاموش کنید.
Sam میپرسد
شما تصمیم میگیرید
کنترل
کنترل دست شماست
- اشتراکگذاری شما برای هر نفر جداست. Pally شریک زندگیتان میتواند عصرهای شما را رزرو کند، درحالیکه Pally همکارتان فقط زمانهای آزاد و پر را میبیند.
- وقتی کاری به چیزی نیاز داشته باشد که با آن شخص به اشتراک نگذاشتهاید، Pally خودتان یک بار از شما میپرسد. میتوانید یک بار اجازه بدهید، همیشه اجازه بدهید یا رد کنید. «بله، همیشه» یک مجوز دائمی ذخیره میکند.
- داشبورد Pally شما فهرست افراد Trusted Pal را نشان میدهد، همراه با اینکه هرکدام چه چیزهایی را میتوانند ببینند و چه کارهایی میتوانند انجام دهند. هر زمان میتوانید هرکدام را همانجا تغییر دهید.
- با حذف یک فرد Trusted Pal، Pally شما دیگر چیزی با او به اشتراک نمیگذارد. اینکه او چه چیزهایی با شما به اشتراک بگذارد، همچنان انتخاب خودش است.
- Pally شما خلاصه کوتاهی از هر گفتوگو با Pally یک Pal نگه میدارد. حافظه خود شما هرگز با آنها به اشتراک گذاشته نمیشود.
یک بار بپرسد
همیشه اجازه بدهید
پیامها
پیامهای بین Pallyها
پیامی برای یک فرد Trusted Pal به Pally خودتان بگویید تا آن را بهصورت خصوصی به Pally آن شخص برساند.
هر چیزی فراتر از یک پیام، مثل رزرو یا درخواست چیزی که به اشتراک نگذاشتهاید، از طریق Pally خود آن شخص و طبق قوانین خودش انجام میشود.
محدودیتها
افراد Trusted Pal چه کارهایی انجام نمیدهند
- هیچ گفتوگوی مشترکی وجود ندارد. وقتی همه باید گفتوگو را ببینند، Pally را به یک گفتوگوی گروهی اضافه کنید.
- دادههای متنی iMessage و WhatsApp هرگز با یک فرد Trusted Pal قابل اشتراکگذاری نیستند.
- کار هر Pally از سقف مصرف صاحب خودش حساب میشود.
شروع کنید
سه پیام برای فرستادن به Pally
- شریک زندگیتان را اضافه کنید
- شما: شریک زندگیم Sam رو بهعنوان فرد Trusted Pal اضافه کن
- دوستان نزدیکتان را اضافه کنید
- شما: Ana و Leo رو بهعنوان دوست نزدیک اضافه کن
- کاری به آن بسپارید
- شما: یه آخر هفته تو ژانویه پیدا کن که برای ana، leo و من مناسب باشه
حریم خصوصی
اشتراکگذاری برای هر نفر و هر قابلیت جداست
اضافه کردن یک فرد Trusted Pal هرگز دسترسی جدیدی به Pally خودتان نمیدهد. سیاست حریم خصوصی Pally را بخوانید.